22.8.18. Tredje kærlige opslag i rækken om LOVE3.
Du er faktisk ret klog​Det første der kommer til mig i skrivende stund er ordet Viden. Viden om dig selv, din indre power og dit indre skattekort er guld værd. Uden viden flakser vi rundt og prøver os frem, får hak i tuden og sår på knæene. Vi fødes alle ind i denne verden med den viden vi har brug for. Et spædbarn ved fuldstændigt hvad det har brug for, tisser når det skal, spiser når det er sultent og sover når det er træt. Vi kan fralægge os denne viden undervejs i vores liv. Det har jeg prøvet utallige gange i kampen for at passe ind i relationer og grupper. Min erfaring er at jeg ikke kommer særlig langt når jeg undervurdere min egen grund viden. Der har været tider i mit liv hvor jeg fuldstændig har overhørt min egen indre viden. Tider hvor andres viden var vigtigere og mere rigtig.


Steder på min vej hvor jeg har været usikker og følt mig forkert og hvor det at følge andre blindt var det nemmeste. Jeg har brugt år på at undgå at lytte til min egen viden, lukket af for min krop og dens sprog kun for at gå lige i hælene på andres viden og kunnen. Jeg lod mig lulle ind i historien om at jeg ikke selv havde noget at komme med, at min egen grund viden ikke talte sandt, at der var sat et forkert kassettebånd i min maskine. Jeg fulgte andre af frygt. Det var frygten for at det min indre båndoptager afspillede rent faktisk var rigtigt. At det var rigtigt at jeg skulle sige mit job op, lave noget andet eller male en anden farve på væggen. At det var rigtigt at jeg var god nok og perfekt. At det var rigtigt at jeg var værd at elske og kunne elske igen. At det var rigtigt at sige nej til fester og fødselsdage hvis jeg ikke havde lyst. At det var rigtigt at vælge den største bøf på kortet fordi jeg havde lyst til den. At det var rigtig at købe et hus. At det var rigtigt at tale med de døde. At det var rigtig at elske mig selv først. At det var rigtigt at jeg var god til mit job og godt måtte tage penge for det jeg lavede. Der var mange ting jeg ikke turde. Jeg turde ikke skille mig ud, jeg turde ikke at stå ved mig selv og være den jeg var.


Der kan være et utal af grunde til du ikke tør stole på din indre viden, min var at jeg gang på gang havde fået slag for at jeg var helt forkert på den. Derfor blev det nemmere at gå efter andres viden end at lytte til min egen. Min egen viden er skræddersyet til mig. Ligesom din viden er det til dig. Derfor kan jeg ikke mere lytte til andres viden og følge den blindt. Jeg må gang på gang mærke hvordan min skræddersyede viden passer perfekt på min krop og i mit sind. Hvordan den får de bedste sider frem i mig og støtter mig på de lidt mere uheldige sider. Jeg må tro på at der bliver lagt til og syet ind der hvor der er behov for det. Jeg må læne mig tilbage og vide at jeg altid er velklædt og parat til at justere på min viden hvis det bliver nødvendigt. Men jeg har fuld tillid til at min viden passer til mig og jeg faktisk altid har haft den med mig. Min viden er loyal og irriterende. Jeg kan ikke løbe fra den mere eller slukke for den og derfor er jeg nødt til at lytte til den, følge den og bruge den. Det er ikke altid nemt. Men vil jeg fylde mit kærligheds tempel, må jeg i den grad gøre som min indre viden fortæller mig. Jeg prøver at gøre det uden frygt, tøven og overspringshandlinger og jeg er blevet ret god. Har du lyst til at kigge på dit eget indre arbejde og dit eget kærligheds tempel kommer her dagens ord du kan arbejde med.


VÆRE. Du må godt bare være, ikke gøre hele tiden. Træk din energi hjem til dig selv og vær stille med den. Der er ikke noget du skal.

VRØVLE. Du tror du vrøvler. Skriv ned hvad der kommer af indsigter og sætninger. Du kan bruge dem nu eller senere. De giver mening.

VIDEN. Lyt og lær af dit indre. Stil spørgsmål og skriv ned.

VULKAN. Når du lytter til din egen viden er du tro mod dig selv. HUSK at det er din skræddersyede viden og den passer sikkert ikke andre. Du har ikke brug for at retfærdiggøre din viden. Det er som det er.

VOVET. Du kan godt våge dig ud på dybere vand. Følg din indre viden og gå de skridt du ved du har lyst til men som er lidt svære.

VEJEN. Du kan ikke altid kende vejen før du tager det første skridt. Når du tager det første skridt ser du som regel vejen. Jeg håber du har finder dette opslag inspirerende og at det har efterladt nogle tanker og ideer hos dig. Har du lyst til at dele min inspiration med andre kvinder der har brug for lidt kærlige nyheder, så må du meget gerne dele. Har du lyst til en belysende session med mig for 0 kr?

Udfyld skemaet så kigger jeg på om jeg mener jeg er den bedste til at hjælpe dig.


Alle får svar.

Kærligst Maya