21.8.18. Andet kærlige opslag i rækken om LOVE2.
Når du føler dig langt fra perfektI dag får du mit 2. opslag i rækken med overskriften LOVE.

Det første der kommer til mig er overvægt. Jeg har i mange år følt mig overvægtig, tyk og for stor. Det startede allerede i skolen, hvor jeg begyndte at se på mig selv som tyk. Jeg var flyttet fra en friskole til en kommune skole i en lille by på Bornholm. Fra friskolens mangfoldighed var der langt til kommuneskolens ensformighed. Alle pigerne købte det samme tøj, i den samme forretning og så mere eller mindre ens ud. Jeg havde en jakke fra Bali og et tørklæde jeg selv havde strikket og det stak helt af i forhold til de andre. Min tid i kommuneskolen var svær. Jeg brugte tid på at behage andre så jeg kunne være en del af flokken.

Jeg blev mobbet godt og grundigt af drengene, sikkert af frygt for det nye. Jeg ved det ikke, vi har aldrig talt om det efterfølgende. Jeg følte mig forkert og anderledes og min usikkerhed og frygt for ikke at passe ind, satte sig i mit hovede som "Du er for tyk" tanker.


Jeg har aldrig lidt af spiseforstyrrelser, men har brugt meget af mit voksne liv på slanke kure, kost retninger og rigtigt og forkert indenfor kost. Og det er vel også en form for spiseforstyrrelse. Jeg er utrolig glad for mad, derfor er jeg også blevet kok. Smag og skønhed er utroligt vigtig for mig. Med mit fag kunne jeg blomstre og inspirere. Imponere og glæde andre og mig selv. Jeg var lige pludselig god nok. Efter mange stressende år med kure og kostretninger valgte jeg at gå en anden vej. Jeg fandt ingen kærlighed til mig selv i restraktioner og forbudt skilte. Mit hoved var hele tiden fyldt med forkert eller rigtigt og jeg følte mig dum og svag når jeg spiste noget jeg ikke måtte. Det var stressende ikke bare for min krop men også for mit sind. Der hvor jeg skulle fylde huller med selvkærlighed fyldte jeg skyld og skam på i stedet. For mig var det er dårlig nedadvendt cirkel. Jeg havde brug for åndelig kærlig føde for at føle mig mæt, det har jeg lært nu. Og hold kæft hvor det sparker røv at fylde sig dagligt med kærlighed og accept. For inspiration og arbejdet med dit indre kærligheds tempel, kommer der her et par linjer.


OVERFLOD. Du har selv alt den viden og energi der skal til for at skabe et indre kærligheds tempel.Fyld dit indre så det flyder over.

OVERBELASTET. Du må godt sige nej til fester og fødselsdage. Det er så fint at have brug for alene tid.

ORAKEL. Du har selv manualen til dit liv. Ingen andre ved hvad der er vigtigt for dig og hvorfor. Forvent ikke at de forstår dig. Det er okay.

OVERSÆTTE. Lær af oversætte din krops sprog. Hvorfor gør den som den gør? Hvilken følelse ligge bag?

OVERLEVELSE. Livet er ikke noget der skal overleves. Hvis du møder modstand og kamp så gå en anden vej. Du kan vælge.

OPLEVELSE. Gør noget der er sjovt for dig. Brug tid på ting der giver dig energi, glæde og power.

OMSORGSDAGE. Respekter dig selv og brug tid på at pleje både dit ydre og især dit indre. I mit arbejde møder jeg tit kvinder der ikke er specielt gode til at indrette deres indre kærligheds tempel. Det betyder ikke at de ikke ved hvad det er. For mange er det noget nyt at vende kærligheds energien ind mod sig selv. Men da det er så vigtigt at elske sig selv og sin krop vil jeg opfordre dig til at prøve. Har du lyst til en belysende session med mig for 0 kr?


Udfyld skemaet så kigger jeg på om jeg mener jeg er den bedste til at hjælpe dig.

Alle får svar.

Kærligst Maya