05.05.20. Læs om din kropshistorie lige her.Skab en ny kropshistorie og tab dig!Ja den er god nok.


Du har måske læst med her på de sidste to indlæg, hvor jeg har skrevet om kropshistorier.

Du har læst om gamle overbevisninger og følelser som gemmer sig i din krop og i din historie. Og så har jeg fortalt om vigtigheden i en gennemarbejdet kropshistorie, hvor du får klarhed og overblik over din egen historie.


Hvis du ikke har læst om det, så gå lige tilbage og læs dem først, så giver det her indlæg nemlig mere mening.


Du kan tabe dig ved at skabe en ny kropshistorie!


Jeg har nørdet virkelig meget i kropshistorier og vejen til varigt vægttab.

Min egen slankehistorier har banet vejen for den metode jeg arbejder med i dag, nemlig MÆT metoden.

På min vej har jeg opdaget at vægttab ikke bare handler om kaloriefattig kost og forbrænding, men at det i langt højre grad handler om at finde ÅRSAGEN til overspisning.

Det kunne jeg skrive meget mere om, men det er ikke det jeg vil dele med dig i dag.


Når jeg brænder for arbejdet med din kropshistorie, er det fordi alle de svar du skal bruge ligger i den historie. Tænk sig, du har allerede ALT den viden du skal bruge.

Du behøver ikke flere selvhjælpsbøger eller slankekure, men du behøver at arbejde med en som kan hjælpe dig med at se og klarlægge din historie.


Det er en stor AHA oplevelse for mine kunder at få overblik og forståelse for deres kropshistorie. Med den nye kropsviden kan de lægge realistiske planer og holde aftaler med sig selv uden at bruge sult eller straf.


Du kan også skrive en ny kropshistorie og ændre på de ting du ikke mere behøver at have med dig. Har du også lyst til at arbejde mere med din egen kropshistorie og få mere klarhed og forståelse for dine mønstre og overbevisninger? Så kan du læse mere om mit kropshistorie forløb under ydelser.


Du fortjener at føle dig smuk.

Kærligst Maya