05.05.20. Læs om din kropshistorie lige herHvad er en kropshistorie?Hvad er en kropshistorie?


Når jeg arbejder med kvinder, kigger vi altid på deres personlige kropshistorie som det allerførste.

En kropshistorie er den historie du bære med dig i din krop. En historie der er en medvirkende årsag til at du er den du er i dag.


Alle kvindekroppe har deres helt unikke historie med sig. Jeg har min og du har din.


Kropshistorier er fyldt med gamle overbevisninger, frygt og endog trauma, som af en eller anden grund har sat sig fast i dig, som en del af din historie.

En del af din virkelighed.

Typisk har du tre eller fire specifikke historier, som har været afgørende for hvem du er i dag. Men de har også påvirket dig i en retning, hvor den historie du fortæller om dig selv i dag, er blevet den du tror på.

Og det er ikke nødvendigvis sandheden.


Har du oplevet noget som du ikke forstod, fordi du var for lille, sætter den oplevelse sig i dig og bliver en del af din overbevisning og din kropshistorie.

Du kan leve dit liv i mange år på en misforståelse, eller en følelse du ikke forstod og den følelse er typisk årsagen til din overspisning i dag.


Derfor bruger jeg også mine clairvoyante evner, når vi skal kigge på netop din kropshistorie. Meget specifikt kan jeg liste de tre, fire oplevelser op som lige nu skaber rod og overvægt i din krop.

Lyder det urtet?

Måske, men det er faktisk det her arbejde der rykker allervildest!


For I din kropshistorie ligger alle de svar du skal bruge, for at komme videre med din udvikling og -i mine vægttabsforløb, med dit vægttab. Det er nemlig her du kan finde ind til din "sultne" følelse, den følelse du overspiser på og ikke selv kan slippe af med.

Jeg HAR fundet min!!! Men det tog år.


Jeg havde ikke nogen til at hjælpe mig på vej og jeg måtte ned af mange stier og veje før jeg fandt den. I dag føler jeg mig smuk og nok til denne verden.


Jeg har i dag delt et billede af mig og min krop i badedragt. Du må bære over med morgenhår og med at dulle faktoren er lidt lille. Jeg nåede bare ikke til makeuppen før jeg sprang i badedragten.


Har du også lyst til at arbejde mere med din egen kropshistorie og få mere klarhed og forståelse for dine mønstre og overbevisninger?

Du kan læse mere om mit kropshistorieforløb under ydelser.


Du fortjener at føle dig smuk og nok, hver dag!!!

Også i badetøj.


Kærligst Maya