03.11.18. Er du klar til et nyt passioneret og kærligt forhold?Hør om mit nye transformerende koncept.Det her er MIN historie.


Jeg har brugt 30 år, utallige kurser, uddannelser, slankekure og indre rejser på min vej hertil. Nogle erkendelser har været svære og andre piv nemme. Jeg har i mange mange år følt mig tyk og forkert i min krop. En følelse der startede i skolen, hvor mobning var en stor del af min hverdag. Langsomt begyndte jeg at værne mig selv imod det ubehag der fulgte med, trods det at jeg kun var et barn. Jeg opbyggede vaner og metoder som kunne holde mig fri for smerten. Jeg lærte at tilpasse mig og mærke andres behov før mit eget, så jeg kunne støtte og løfte energien. En del af disse vaner og metoder tog jeg med mig i mit voksenliv. Jeg var en super loyal medarbejder, en god kok, en overskuds agtig mor og en fantastisk god lytter. Men i alt det følte jeg mig alligevel forkert, tyk, ikke god nok og ikke værd at elske. Jeg har ved gud brugt straf og sablet mig selv ned, når lejligheden bød sig. Min indre dialog var grov og nedladende og jeg følte aldrig at jeg leverede helt nok. Min krop var træt, energiforladt og ikke i særlig god stand. Og det gik op for mig at jeg simpelthen ikke kunne lide mig selv -at jeg var LANGT fra tilfreds.


Så tog jeg en beslutning.


Jeg kunne ikke længere fralægge mig ansvaret for mit eget liv. Jeg kunne ikke beskylde andre for at "GØRE DET MOD MIG" Jeg måtte slippe offerrollen og tage mig selv seriøst. Min første -og største opgave var at opdrage mig selv ordentligt og omkode mine gamle vaner og metoder. Jeg gav mig selv lov til at slippe andres forventninger til mig og jeg begyndte at handle på de ting der betød noget for MIG, ikke på hvad der betød noget for andre. Det skabte forvirring og jeg havde svært ved at stå ved min beslutning. Jeg følte mig nøgen og til tider forkert, men jeg blev ved, for jeg vidste at det var den rigtige vej.


I dag har jeg en fest i min krop.


Og det kan jeg sige uden at blinke med øjnene. Jeg har sluttet fred med min vægt og jeg ved nu at tyk er en følelse -ikke en størrelse. Jeg ved hvorfor slankekure ikke holder på den lange bane og hvorfor jeg ikke kom i mål på kålsuppekuren. Jeg har lært at forstå min krops signaler og at lytte til dem. Jeg kan se mig selv i spejlet og nyde det jeg ser også når jeg vejer lidt for meget. Jeg ved at jeg er elsket, at jeg er god nok og gør det godt. Bag hvert et vægttab ligger sorg, skyld og skam på lur. Følelser som må bearbejdes og kigges på for at nå i mål.Og netop derfor er vægttab en meget personlig rejse. Der findes ikke en "One fits all" model, da vi alle har hver vores historie med os.


Hvad længes du efter?


Hvis du er bare en lille bitte smule som mig og alle de kvinder jeg har hjulpet, så længes du efter at tabe dig. Følelsen af slank, sund og balance ligger og venter på dig. Du kan komme i mål med dine ønsker og ændre dine gamle vaner og metoder. Du kan lære at lytte til din krop og navigerer fra dit eget kompas. Den bekymringsfrie hverdag -hvor du har energi nok, hvor du har det sjovt og let i din krop er en mulighed. Det sted hvor du ikke mere behøver at pakke dig ind, hvor du er god nok som du er og hvor du ikke tvivler på dine egne beslutninger, er bare en naturlig del af dit liv. Når jeg idag kan sige at jeg har en fest i min krop, er det fordi jeg har taget mit eget moderskab seriøst. Jeg har opdraget mig selv, gået vejen og lært lektien. Men vægttab, selvværd og sundhed kommer ikke af sig selv. Det kræver engagement og kærlighed, noget du må investere i for at lykkedes.


Vil du fortsætte ud af samme vej?


Hvad koster det dig egentligt at blive hvor du er? Hvad koster det dit følelsesliv, din vægt og dit kærlighedsliv? Jeg har slået mig selv i hovedet for sidste gang. Daglige nedladende indre samtaler er for alvor endelig slut. Det kræver mod og erkendelse -og nogen gange store vigtige beslutninger. For mig endte det blandt andet med en skilsmisse, som på allerfineste vis har været den helt rigtige beslutning for os alle. Du kan sagtens blive hvor du er og træde vande med hovedet lige over vandoverfladen, men der er ikke langt til oversvømmelsen. Her hvor du bliver overvældet og lagt ned gang på gang. Er det et sted du kender? Jeg har valgt en anden løsning og et andet liv, hvor glæde, kærlighed, frihed og sundhed fylder og gror. Du kan gøre præcis det samme.


Min mission handler om din transformation.


For mig er det super vigtigt at....

-Du har lært hvorfor du har fejlet og hvorfor det var vigtigt.

-Du elsker at se dig selv i spejlet også på "dårlige" dage.

-Du kender din krops sprog og kan navigerer efter det.

-Du har energi og overskud i din hverdag, så der er tid og energi til det sjove.

-Du ikke er i tvivl om hvad du skal spise for at have det godt.

-Dit selvværd er helt i top, så du ikke lader dig kaste rundt i manegen.

-Din krop er i balance og du ved hvornår den ikke er det.

-Dit helbred er blevet bedre, fordi du nu spiser det din krop har brug for.

-Du har den krop, du så længe har længtes efter.


Din krop er dit fundament.

Indret den omsorgsfuldt og i respekt.


Jeg har selv måtte kæmpe mig vej igennem junglen af slankekure, selvudvikling og behandlinger. Ikke alle var lige gavnlige og ingen gjorde mig i stand til at komme i mål med mine allerhøjeste ønsker og drømme.Det har taget mig 30 lange år at komme hertil. En lang, tung rejse jeg nu kan spare dig for. Jeg har proppet alt min viden om kost, kvinder og følelser ned i en enkelt bouillonterning. En koncentreret plan hvor øvelser, refleksioner og viden skaber din unikke smag for livet. Jeg har udviklet, testet og selv gået vejen først, så jeg spare dig for omveje og uoverkommelige udfordringer. Du kommer til at bestige bjerge men du har altid mig med som guide. Jeg ved hvornår det bliver svært og uoverkommeligt, hvornår du har brug for hvile og hvornår du skal skubbes for at skabe den transformation du længtes efter. Derfor er dette ikke bare et online kursus du kan tage når det passer dig. Det er en dedikation, en VIP mission der er skræddersyet så den passer dig.


Er du klar til at skabe et passioneret forhold til din krop?


Hvordan ville det være for dig at slutte fred med din vægt? Nu og for altid. Hvordan ville det være for dig at stå op hver morgen bekymrings fri og glad? Hvordan ville det være for dig at føle dig sund og vital? Mit gæt er at det ville være f...... fantastic.


Har du lyst til at høre mere om min mission og blive klogere på netop dine udfordringer?

Jeg tilbyder lige nu et begrænset antal gratis samtaler for dig der er klar til at genskabe et passioneret forhold til din krop. Har du lyst til en samtale kan du skrive til mig på mayagrymoerch@gmail.com eller send mig en sms på 61711080, så aftaler vi en tid der passer os begge.

Kærligst Maya