22.8.18. Første kærlige opslag i rækken om LOVE1.
Når kærligheden ikke findesJeg har lyst til at inspirere dig til mere kærlighed.
Mere kærlighed til dig selv, så du kan gå ud i verden og modtage på samme vis som du giver. For jeg ved du giver og måske ikke altid får noget igen.

Dette er det første af fire opslag der bære titlen LOVE.


Det første der kom til mig var ligegyldighed. Ligegyldighed til mig selv. Jeg har været her i en periode af mit liv, hvor mine ønsker og behov blev ligegyldige i det store billede. Det sted hvor tiden gik med fokus på udenoms ting og omsorg for andre og deres behov. Som om alt andet kom i første række og jeg stod sidst og kunne spise resterne af de andres tallerkner. Jeg arbejdede for meget for at tjene de penge jeg troede ville gøre alt lettere. Mine grænser blev hele tiden rykket, så jeg kunne tage mere ind af andres. Deres problemer og udfordringer lagde jeg øre til og så slet ikke mine egne som noget der var værd at snakke om.

Jeg så mig selv som en stærk, sej kvinde som kunne jonglerer flere bolde og få det hele til at spille perfekt. Jeg kunne ikke vise sårbarhed, for hos mig var det et tegn på svaghed og manglende vilje. Hvis jeg ville så kunne jeg. Og jeg troede at jeg ville og skulle være på mentalt overarbejde 24:7, for at få noget fra hånden. Jeg havde spejlet mig i andre kvinder der havde gjort det samme og set op til deres succes og styrke. Jeg talte grimt om dem der syntes det var hårdt at få børn og passe et fuldtidsarbejde. Hvor svært kunne det være, jeg gjorde det jo selv.


Idag er jeg glad for mine refleksioner og mit indre arbejde, der har ført mig et andet sted hen.
Jeg er glad for at jeg har levet det liv jeg har, for gud hvor har jeg fået mange læretimer foræret. Et kursus jeg aldrig kunne købe for penge.

Det første jeg lærte var at det var mit eget ansvar!

Altså at det var MIG der kunne bestemme om jeg ville det ene eller det andet. Det var også mig der kunne bestemme om jeg ville bruge tid på mit daglige bad, eller om det kun måtte tage 5 minutter af min tid. Jeg kunne også bestemme om vi skulle spise fiskefingre eller lave noget mere livgivende mad. Jeg kunne tage ansvar for mit eget liv og min historie og vælge ikke at gå over i andres energi, som til tider tappede mig for livskraft. Jeg kunne vælge at elske mig selv, med alt hvad der var og ikke lægge ansvaret for om jeg følte mig elsket over på mine relationer.


Jeg havde faktisk ansvar for en hel masse ting, som jeg længe havde lagt fra mig fordi jeg ikke tog mig selv alvorligt. Jeg havde simpelhen mistet respekten for mig selv og mine ønsker, drømme og behov.

Da jeg blev bevidst om at det var mit ansvar startede den anden del af arbejdet.


Og lad mig inspirere dig lidt her, for nu er det jo L det handler om.
LEDERSKAB. Tag lederskab over dit liv. Hvad vil DU, hvor vil DU hen og hvad har DU behov får.
LIDENSKAB. Hvad brænder DU for og hvad er sjovt for DIG.
LUKSUS. Hvad er luksus for DIG, hvordan kan DU føle mere luksus i hverdagen og sæt pris på DIN måde at føle luksus på.
LÆKKER. Hvordan kan DU føle dig lækker, hvad kan DU gøre for at føle dig lækker og mærk hvordan DU ændre dit selvbillede når DU føler dig lækker.
LOV. DU har lov til at bruge tid på dig selv, DU har lov til at investerer i DIG selv og Du har lov til at føle efter før DU siger ja til alle mulige andre.

I min forretning hjælper jeg dig tilbage til din gemte og glemte selvkærlighed. Der kan være utrolig mange grunde til at du ikke kender din egen indre kærlighed, at du ikke trives i og med din krop. Når jeg hjælper kvinder med at starte arbejdet op, siger de ofte at de ikke føler sig gode nok-smukke nok.
Jeg kan kun sige at det er en illusion, det er ikke virkeligheden og jeg hjælper dem dybere ind til kerne af kærlighed, så de med egne følelser, tanker og øjne kan se den virkelighed der er synlig for alle andre.

Har du lyst til en belysende session med mig for 0 kr?
Udfyld skemaet så kigger jeg på om jeg mener jeg er den bedste til at hjælpe dig.


Alle får svar.

Kærligst Maya