09.03.19Den største grund til at jeg ville tabe mig, var ikke at jeg følte mig tyk.Det var at jeg gerne ville passe ind.


Jeg følte mig forkert i min krop og jeg ville gerne passe ind i mængden, passe ind i ugebladenes snor lige smukke kvinder.

Adopterer en livstil jeg havde set i bladene, være den kvinde jeg så der på det glitterende papir.

Købe de ting hun havde, bruge de produkter hun brugte og leve i et harmonisk, dejlig forhold med smukke velklædte børn, en fantastisk hund og en smuk øde gård i Sverige.


Jeg havde allerede en dejlig mand, smukke børn, to skønne hunde og en ødegård i Sverige. Men intet af det lignede det i damebladene!!

Der var ikke hvidmalede møbler med smukke, tykke lamme skind og en åben pejs på min ødegård.

Vi havde das og møbler vi havde købt hist og her.

Jeg købte tit tøj til mine drenge i HM og det var sjældent det der var det ”rigtige” Jeg brugte ikke de dyre produkter jeg havde læst om, men fandt tit en makeup creme på tilbud i et af de store supermarkeder.


Jeg følte mig langt fra perfekt, god nok eller slank nok.

Så stoppede jeg med at købe dame blade.


Jeg gav mig selv fri fra evig utilstrækkelighed og de urimelige krav. Det var ikke længere mit mål at ligne en dameblads model eller at adopterer hendes –bladets livsstil.


Jeg stillede mig selv spørgsmålet: ”Hvorfor vil du gerne passe ind?” Og svaret kom hurtigt.


I min opvækst og i min skole var jeg blevet mobbet seriøst igennem mange år. Og nu som voksen havde jeg taget mine erfaringer og oplevelser med mig.

De var med til at styrer mit sind og min vej i livet, meget mere end jeg havde forestillet mig.

På et ubevidst plan havde jeg ladet andres handlinger bestemme over mit liv. Handlinger der lå mange år tilbage.


Så tog jeg en beslutning.


Jeg ville ikke længere være fanget i andres handlinger. Jeg ville ikke længere plaske rundt i offergryden. Jeg ville tage 100 procent ansvar for mit liv. Det blev startskuddet til min vægttabs rejse. En rejse jeg allerede havde brugt sindsyg mange penge på og 20 år af mit liv.


I dag har jeg en FEST i min krop. Jeg elsker alle mine kilo, min mave, mine lår og min numse. Jeg har tabt mig og i den proces fundet den hemmelige nøgle til vægttab.

Nemlig den, at vægttab er en meget intim og personlig rejse.

For at få de resultater du længtes efter er du nødt til at kigge på dine indre historier, dine overbevisninger og dine blokeringer.

Hvis du gør det, vil du ende samme sted som mig og de andre kvinder jeg har hjulpet igennem årene.


I en krop som føles perfekt, smuk og slank nok.


Kærligst Maya

Mythbuster i vægttab og slankebullshit.

#Slankekurenejtak